İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VE HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ ORTAK “LİDERLİK VE KÜRESEL GİRİŞİMCİLİK TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI” BAŞVURULARI 30 OCAK 2015’E KADAR DEVAM EDİYOR…

DUYURU !

Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi’nin birlikte yürüttüğü Ortak “Liderlik ve Küresel Girişimcilik Tezsiz Yüksek Lisans Programı”na 2014- 2015 eğitim-öğretim yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır.

Programın detayı için tıklayınız.

Tanıtım Broşürü için tıklayınız.

BAŞVURU VE KAYIT BİLGİLERİ

Yürütücü Enstitü ve Kayıt İşlemleri:

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü yürütücü Enstitü’dür.

Bilgi almak ve online başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız !!!

Adayların  30 Ocak 2015 tarihine kadar  Online Başvuru Formunu doldurarak başvurmaları gerekmektedir.

Eğitim Yeri:

Beyazıt – İktisat Binası & Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Mecidiyeköy Şubesi

NOT:

Liderlik ve Küresel Girişimcilik Tezsiz Yüksek Lisans programı İstanbul’da İstanbul Üniversitesi ile ortak açılan bir programdır. Başvurular Online yapılıp, Programlara kabul edilen adayların kesin kayıtları 2-3 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yapılacaktır. Eğitim-öğretim yine İstanbul’da İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yapılacaktır. Dersler, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi öğretim üyeleri tarafından yürütülecektir.

Bu programa kabul edilen öğrenci sayısı 30’dan az olduğu takdirde program açılmayacaktır.

Yüksek Lisans İçin Gerekli Evraklar:

1- Lisans Mezuniyet Belgesi (Aslı veya noter onaylı sureti)
2- Not Dökümü (Aslı veya noter onaylı sureti)
3- Vesikalık Resim (5 adet 4,5 x 6cm)
4- TC Kimlik Numarası yazılı Nüfus Cüzdanı
5- Askerlik Durum Belgesi