2014-2015 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SONUÇLARI !

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı, Bahar Dönemi, T.C. İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Lisansüstü Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır.

Doktora – Genel Kontenjan Kazananlar Listesini İndirmek İçin Tıklayınız !
Doktora Yurtdışı – Kontenjan Kazananlar Listesini İndirmek İçin Tıklayınız!
Tezli Yüksek Lisans – Genel Kontenjan Kazananlar Listesini İndirmek İçin Tıklayınız !
Tezli Yüksek Lisans – Yurtdışı Kontenjan Kazananlar Listesini İndirmek İçin Tıklayınız !

NOT : Giriş Sınav Sonuçları Listeleri’nde yer alan isimler, başvuru esnasında adayların kendilerince otomasyon sistemine girmiş oldukları bilgilere göre oluşmuştur. Başvuru Kılavuzu’nda yer alan bilgilere uygun olarak başvurmayan adaylar, mülakata alınmış olsalar dahi, gerçeğe aykırı/yanlış beyanda bulunmaları ile belgelerinde noksanlık veya tahrifat olması durumunda kesin kayıtları yapılmayacak, kesin kayıtları yapılmış olsa bile kayıtları iptal edilecektir.

KAZANAN ADAYLARIN, AŞAĞIDAKİ TAKVİMDE YAZILI OLAN KESİN KAYIT DÖNEMLERİNDE ENSTİTÜMÜZE GELEREK KAYITLARINI YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

KAYIT HAKKI KAZANIP DA, KESİN KAYIT DÖNEMİ İÇERİSİNDE KAYIT YAPTIRMAYAN ADAYLARIN YERİNE, BİR DEFAYA MAHSUS OLMAK ÜZERE, YEDEK ADAYLAR KAYIT YAPTIRABİLECEKTİR. (YEDEK OLARAK İLAN EDİLEN ADAYLAR, İÜ AKADEMİK TAKVİMİNDE BELİRTİLEN BAŞVURU TARİHLERİ İÇERİSİNDE ENSTİTÜMÜZE GELEREK BAŞVURU YAPMALIDIRLAR.)

İÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ’NE GÖRE, SINAVA GİRMEYEN ADAYLARA 0 (SIFIR) PUAN VERİLMEKTE VE DEĞERLENDİRMEYE ALINMAKTADIR.

Basvuru Tarihleri

DUYURU

Tezsiz Yüksek Lisans Programları’na başvurular 01 Şubat 2015 tarihine kadar devam edecektir.

İkinci Öğretim TEZSİZ Yüksek Lisans Programları, Kontenjanları, Başvuru Koşulları ve Ücretlerini Öğrenmek İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız:

İstanbul Üniversitesi – Tezsiz Yüksek Lisans Programları – Bahar 2014-15

29/01/2015